Bacio je hrpu smeća na njegov posjed – a onda je farmer nešto ugledao u smeću i žestoko se osvetio!

Ako ste nekad otišli na selo, onda znate da je većina farmi i posjeda na selu prelijepa. Mislim, ko ne voli vidjeti uzgojena polja kukuruza, behar u proljeće sa mnogo drveća, voćnjak i lijepu dugu livadu?

Pa, očigledno ne vole svi.

Ili ovaj jedan mladić koji je izbacio hrpu smeća na famerov posjed u Kaliforniji.

Srećom, vlasnik je dobio zadnju riječ.

Poprilično, gdje god živjeli u Kaliforniji, postoji lagan način da se riješite smeća i reciklirate. Ostavite to u kontejnere ispred zgrade, kante za smeće ili stavite u auto i odnesete na deponiju sami.

Tako da, zaista ne razumijem mladića u ovoj priču. Sigurno je imao mjesto gdje bi izbacio smeće, ali umjesto toga, odlučio je da ga se riješi negdje drugo. Na nečijem drugom posjedu. Prelijepoj farmi.

Ljudi kao što je on, definitivno zaslužuju naučiti lekciju, ali rijetko to bude tako. Nakon svega, ako izbace smeće negdje na ulicu, ko će ih vidjeti da su to uradili ili znati kako da ih pronađe?

Pa, ovaj farmer. Eto ko!

Mora da je bio bijesan kad je vidio hrpu smeća na posjedu, i sigurno je htio osvetu.

Pa kad je skupljao smeće sa zemlje, mora da je bio ushićen kad je pronašao kovertu sa navedenom kućnom adresom tog mladića!

Pokupio je svo smeće i stavio u svoj kamionet, a onda kad je stigao na kućnu adresu, izbacio smeće tamo odakle je i došlo. Osveta je slatka, kad se servira hladna. ?

Iako smeće i dalje nije na pravom mjestu, nije li lijepo što je farmer mogao ovog idiota naučiti lekciju?

Mislite li da je farmer bio u pravu?

..