Video za dva dana pregledali milioni ljudi: Dječak iz regiona postao pravi hit na internetu

Do sada je ubijeđeno da su Bosanci osobe koji imaju najbolji smisao za humor, a ovo što ćete danas pogledati nije bila nikakva slučajnost. Posebno je smiješno nešto kada to dijete uradi. Nekada nas svaki njihov postupak zna nasmijati i biti sladak u isto vrijeme, a sigurno je da na mjestu gdje se pojave bosanci, tu ima smijeha i zabave.

Tako nešto su do sada dokazali bezbroj puta, a djeca ne odstupaju toliko daleko od odraslih osoba. Sada je ovaj dječak tako postao jedna prava zvijezda zbog smiješnog videa kojeg je on podijelio na svome profilu na društvenim mrežama. Pregledi su krenuli, a već brzo se pročulo za njega i počeo se širiti po internetu.

Ovaj komičnio snimak je nastao od zvijezde Fehima Hodžića, a već za samo nekoliko dana je ona nasmijao cijeli svijet u samo nekoliko sekundi. Tako nešto je potvrdila i ova brojka pregleda, a možete vidjeti da je za samo nekoliko dana dostigla milion pregleda. Za snimak su zaslužna dva brata, a koji su se dobro našalili.

Sve je to počelo kada je brat od Fehima probao da izađe iz prodavnice, ali umjesto toga da je otvorio vrata, taj dječak je kroz njih “prošao”. Također pored ovoga videa je Hodžić podijelilo nekoliko snimaka a svome profilu na društvenim mrežama.

Uvijek je zvijezda scene njegov mlađi brat, ali ga je ovaj video posebno proslavio. Možemo reći da je ovaj mali dječak rođen da bude pravi glumac, a njegov talenat je da nasmijava ljude, u čemu je ovoga puta i uspio.

Pogledajte sada kako je ovo komično:

..