Djevojka je prohodala nakon 10 mjeseci patnje i muke: Cijeli svijet sada priča o reakciji njenog momka (Video)

Morgan je samo jedna tinejdžerka koja dolazi iz Teksasa, a ona je strašno iznenadila svoju pratilju na maturskoj večeri. Iznenadila ga je zbog toga što je prvi put prohodala poslije 10 mjseci patnje i muke, a za nju je to bio pravi pakao. Na svu sreću, ona je to izdržala kao prava djevojka i izašla je još jača.

Tako je na društvene mreže došao jedan snimak reakcije njenog momka, a samo zbog toga kako je on reagovao je postao pravi hit na internetu. Priča počinje od toga što je Morgan bila prije deset mjeseci na operaciji, a koja je prošla naopako, poslije koje ona više nije mogla hodati. Ipak, poslije mnogo truda i upornosti je ono ponovo uspjela stati na svoje noge i hodati veoma ponosno.

– Nakon što nisam mogla da više hoda, onda je došlo vrijeme kada se to promijenilo. Poslije deset mjeseci koji su izgledali kao deset godina, ja sam odlučila iznenaditi svoju pratilju na maturi koja nije imala pojma o tome da ja sada mogu hodati, napisala je Morgan uz video koji je pokazao reakciju Tarika. Taj divni snimak je ona objavila na društvene mreže, a koji sada ima preko 13 miliona pregleda.

Sve je to uradila u svome domu, a svome momku je rekla da dođe po nju. On je došao i pokucao na vrata, ali nije imao pojma šta ga čeka. Morgan je stojala ispred njega i čim je napravio korak, onda je shvatio šta se dešava. Obavezno pogledajte koliko je to divan trenutak, a mnogi su pustili suze kada su ovo pogledali.

..