Uzeli joj dijete kada je bila tinejdžerka: Nakon 48 godina je saznala surovu istinu o svome sinu (Video)

Susret majke i djeteta nakon 48 godina postao stvarnost.Kirk ,mladić koji je napušten od strane svoje porodice i usvojen od druge , je nakon brojnih godina naišao na svoju majku. Kirk je dat na usvajanje kada se rodio.Njegova majka ga je morala dati na usvajanje,jer je njen otac tako zahtjevao.

Bile su to teške ratne godine ,oni nisu imali mnogo novca da bi izržali to dijete i ova mlada majka se nažalost morala odvojiti od svog novorođenčeta .Dječaka su sa dvije godine odveli iz sirotišta , neka druga porodica ga je usvojila i pružila mu dom.Kirkova majka koja je ostala trudna u sedamnaestoj godini ,morala je da se oprosti sa svojim sinom .Otac malog dječaka je bio Amerikanac ,koji je zemlju i majku dječaka napustio jako brzo.

Očajna majka nikad nije prestala da traži svog izgubljenog sina .Nakon mnogih godina uzaludne potrage , ona se odlučila na jedan novi potez koji će joj donijeti preokret u životu .Ona se registrovala na nekoj internet stranici koja spaja izgubljenu djecu i njihove roditelje .Nije se mnogo nadala ,mislila je da neće uspjeti u svojoj namjeri.

Ali zraka nade se pojavila nakon par godina ,naime njen sin se registrovao na tu istu stranicu nakon dvije godine. Zahvaljujući ovom sajtu majka i sin su se ponovo našli nakon tolikih godina potrage. Ova majka nije zaboravila na svog malog sinčića cijele ove godine .Čekala je dan kada će ga opet sresti i vidjeti ,uzeti ga u svoje naručje .Konačno je došlo to vrijeme kada je ona uspjela u svojoj namjeri i kada se ostvarila njena najveća želja.

..