Mlada konobarica je prihvatila „neobičnu“ napojnicu, a onda shvatila da je snimaju

Jessica Reboredo je upoznala svog supruga Roberta kada je bila vrlo mlada te su se odmah zaljubili. Nije im trebalo dugo da shvate da su srodne duše.

Stupili su u brak i započeli su stvarati svoju obitelj. Prvo su bili blagoslovljeni prvom kćerkom, a nakon toga sinovima blizancima. Robert je radio kao postolar, a Jessica je bila konobarica u obližnjem restoranu.

Snimka zaslona: YouTube

Njihova priča je bila ogledalo prave ljubavi, no nažalost, uslijedila je bol. Dok je Jessica bila sretno trudna s njihovim četvrtim djetetom, dječakom, njihov se svijet urušio.

POGLEDAJTE:

Robert je dijagnosticiran s uznapredovalim rakom testisa koji se ubrzo proširio na želudac i pluća. Robert je morao biti u bolnici kako bi se liječio, a ona je nastavila raditi u restoranu, brinuti se za njihovu djecu, paziti na svoje novorođenče i voziti se izvan grada u bolnicu kako bi ga posjećivala.

Snimka zaslona: YouTube

Nisu mogli priuštiti da ona prestane raditi tako da je svaki dan ponavljala tešku rutinu, a ponekad je spavala u svom autu umjesto da plati hotel novcem kojeg nisu imali. Brinula se da će izgubiti svoj dom i da njezin auto neće preživjeti neprestano putovanje od kuće do bolnice.

PROČITAJTE:

Jesssicini su kolege s posla znali u kakvoj je situaciji te su ju podržavali kako god su mogli. Ujedno se povjerila svojoj bivšoj učiteljici Kimberly s kojom je godinama ostala u kontaktu.

Snimka zaslona: YouTube

Kimberly je znala da Jessica treba pomoć, ali da nikada to ne bi priznala – tako da je uzela stvar u svoje ruke.

Nazvala je Foxovu Ekipu za iznenađenja s kojom je podijelila Jessicinu tužnu priču. Jednog su dana članovi ekipe prerušeni došli u Jessicin restoran, spremni izvršiti svoj plan. Voditeljica emisije, Monica Jackson, je čekala ispred restorana s kamermanima.

Snimka zaslona: YouTube

Ono što se tada dogodilo bilo je tako predivno da je Jessica sve nazvala svojim anđelima. Nije se mogla suzdržati nego je zaplakala.

Pogledajte kako je prikrivena Ekipa za iznenađenja iznenadila ovu divnu majku u potrebi.

..