Majka cijelu trudnoću nije otišla na pregled: Rodila bebu kakva se rađa jednom u 600 miliona slučajeva

Postoje neki slučajevi za koje bismo rekli da ne postoje, a onda se nađe neka osoba koja je baš prošla kroz takvo nešto. Trudnoća je veoma poseban period za svaku ženu. Uskoro će postati majka i sa nestrpljenjem čeka trenutak kada će u naručje uzeti svoju bebu.

N e prođu sve trudnoće tako glatko i postoje rijetki slučajevi koji se javljaju. Znate li pojam vanmaterične trudnoće? To je trudnoća u kojoj se beba ne razvija u maternici, već na drugom mjestu, obično jajovodu.

Takve trudnoće završavaju pobačajem jer se beba ne može razvijati vam maternice. Veoma je teško jednoj majci da čuje da ima vanmateričnu trudnoću jer se zna šta se u tom slučaju radi.

Ova majka je imala vanmateričnu turdnoću, ali kod nje je sve prošlo kako treba. Toje zaista pravo čudo. Njen slučaj je 1: 625 miliona. Zamislite to. Naime, jedna žena koja je željela ostati anonimna je čitavu trudnoću odbijala da ide na preglede, tako da nije ni bila upoznata sa stanjem bebe.

Ona je izbjeglica iz Ukrajine, a porodila se u Sibiru. Na porodu su doktori ostali u čudu kada su vidjeli o kakvoj trudnoći je riječ.OperacijA je bila veoma rizična, ali je sve srećom prošlo dobro. Rodila je djevojčicu kojoj je dala ime Veronika.

..