Najbolji kardiolog svih vremena otkrio NAJZDRAVIJI jelovnik IKADA: EVO kako da istopite 4 kile masti za samo SEDAM DANA

U današnjem svijetu broj pretilih osoba je veći nego ikada, a ono što je najgore jeste da se i broj pretile djece povećava iz dana u dan. Za sve to kriv je naš način života i tempo kojim se vodimo, a to je samo posao i kuća. Više niko nema vremena za kuhanje, pa se sve češće poseže za instant rješenjima koja su u osnovi tijesto, aditivi i nezdrava hrana poput grickalica i slatkiša. Pa sve starije generacije mogu kazati kako ni izbor ovih stvari nikada nije bio veći, a samim time je i reklamiranje sve agresivnije, pa vas navodi da svakodnevno unosite prazne kalorije u organizam. Upravo iz tog razloga oglasio se ovaj poznati kardiolog kako bi spasio ljude od pretilosti.

Njegov jelovnik sastoji se od sljedećeg:

Prvi dan: doručak je jedna voćka(kruška, narandža ili breskva), za ručak jedna narandža, jedno kuhano jaje i 200 ml jogurta. A za večeru dva paradajza, dva kuhana jajeta i dvije krastavice.

Drugi dan: doručaki ručak se ponavljaju, a za večeru 130 gr kuhane govedine, 1 paradajz i 1 šolja kafe sa sladilom. Trećeg dana doručak je isti, a za ručak idu šolja jogurta, jedna krastavica i jedno kuhano jaje, a za večeru je 130gr kuhane govedine, jedna narandža, 50 gr kuhane riže i jedna šolja zelenog čaja.
Ovaj postupak se ponavlja dva puta za redom, nakon čega se pravi pauza od tri dana, a zatim opet možete početi ispočetka. Ipak, obzirom da se radi o rigoroznijoj dijeti, potrebno je da se savjetujete sa ljekarom ako imate već neka oboljenja od ranije.

izvor: zdravljesvakidan.info

..