ALEKSANDRINA SVERKVA JE ČEKALA DA ALEKSANDRA ODE NA POSAO DA KRIŠOM BEBI OVO URADI: “Došla sam kući i kad sam vidjela dijete uhvatila sam se za glavu”

Žena koja se potpisala kao Aleksandra58 iznijela je na forumu Babycenter.com problem sa kojim se suočila.
Njena objava izazvala je lavinu komentara, a sve žene su na tu situaciju odreagovale burno.
– Muž i svekrva su obrijali glavu našeg djeteta. Već smo nas troje pričali neobavezno na tu temu (njih dvoje su mi objasnili zašto je „dobro“ obrijati glavu bebi prije oko sedam dana i izričito sam bila protiv toga).
Juče dolazim sa posla kući i u sobi zateknem ćelavu bebu! Ne znam šta misle da će time postići, a rezultati me baš i ne interesuju. Ono što me užasava je činjenica da su to uradili bez moje dozvole i na nagovor njegove majke.

Ionako sam više nego bijesna na nju jer je oko Nove godine svratila kod nas i nije prestala da ljubi dijete iako je bila prehlađena. Sada mi jadna ćelava bebica izgleda presmiješno, a ne znam ni kako je uspjela da izdrži tu torturu – napisala je Aleksandra.

Reakcije ostalih mama na forumu bile su više nego burne.

– Ne znam šta bih im uradila da mi oćelave bebu iza leđa, ali znam da se ne bi završilo dobro po njih dvoje – napisala jedna mama. Neke mame, doduše, kažu da im nije jasno zašto se Aleksandra toliko iznervirala kad je to „samo kosa, ionako će brzo da poraste“.

– Stvar je u tome da me je podjednako iznervirao i moj muž koji pojma nema o odgoju djeteta i bez pogovora sluša zastarele majčine savjete, čak i kada ja kažem da je to glupo – objašnjava dalje Aleksandra.

novi.ba

..