Iz kuće je izbacio ženu sa dvoje djece: Nekoliko godina kasnije upoznao je konobaricu koja mu je promijenila život!

Šin Vejlen je imao priliku da gleda svoju majku kako pati nakon razvoda od njegovog oca i to je ostavilo velike posljedice na njega i na njegovo psihičko stanje.

Te dane nikako ne može da zaboravi, naročito kada je išao svom ocu da ga malo vidi, a on bi namjerno promijenio brave da dječak ne može ući unutra.

Kada se otac užasno posvađao sa njegovom majkom, izbacio ih je na ulicu , zajedno sa još jednim mlađim bratom. Nisu imali nikoga i svi su bili prepušteni sebi.

Šin je danas otac dvoje djece i on je samohrani roditelj. Tek sada može da shvati u kakvoj situaciji je njegova majka bila svih tih godina i koliko joj je bilo teško da dvoje djece izvede na pravi put i pravilno vaspita.

Jednu noć je Šin sa svojim sinom izašao na večeru u restoran, gdje je ugledao konobaricu koja mu je izgledala poznato. Dok ih je usluživala, počeli su razgovor, u kojem je Šin shvatio da se radi o samohranoj majci koja mora da se nasmije svakom gostu, iako joj do toga uopšte nije bilo.

Njena priča ga je podsjetila na ono što je proživio sa svojom majkom. Konobarica je bila jako prijatna, ali se po njenom govoru vidjelo da je namučena i umorna od svega.

Najviše ga je povrijedilo kada im je otac bacio jednog dana kese u lice i rekao kako samo deset minuta imaju da pokupe svoje stvari i zauvijek odu iz kuće.

Nikada mu nije bilo jasno kako mu je majka uspjela da se izbori sve ove godine i omogući im normalan život.

..