“Draga moja komšinice, moram vam skrenuti pažnju”: Komšinica dobila pismo nakon kojeg je odgovorila i nasmijala cijeli svijet

Često se zna desiti da kada dođu topliji dani da to izmami malo više strasti kod parova nego inače. Onda razmjena nježnosti u spavaćoj sobi postaje glasnije mnogo više nego što je to pristojno. Dosta njih će zaboraviti na to i tada zaborave zatvoriti prozore, te postoji velika mogućnost da će ih njihove komšije čuti, što se upravo desilo u ovom slučaju.

Cijela ova situacija se desil jednoj ženi koja se zove Ali Kašet iz Sunshine Coasta u australijskoj državi Kvinslend koja je dobila jednu poruku od komšinice kada je čula neke neprijatne zvukove iz njene spavaće sobe. To pismo je bilo urnebesno, dok je odgovor nasmijao cijeli svijet, a glasi ovako:

– Ovo je zaista malo neprijatno, ali ja mislim da bi bilo pametno da vam skrenem pažnju. Mi smo prošli vikend vodili unuku do plaže, a zbog toga smo morali proći pored vašeg doma u jednom nezgodnom trenutku. Tada je bilo veoma teško objasniti unuci sve te zvukove koji su dolazili iz vaše spavaće sobe.

– Mi ne želimo zalaziti u vašu privatnost, ali ja mislim da bi bilo veoma dobro kada biste sljedeći put zatvorili prozor da se tako nešto ne bi ponavljalo, glasila je poruke od starije gospođe. Poslije toga je ona odlučila da odgovori svojoj komšinici preko društvenih mreža.

– Zahvaljujem se cijeloj zajednici i našoj anonimnoj komšinici koja nam je ukazala na ovaj neprijatni događaj. Vlasnici ovog doma su krivo optuženi da glasne “zvukove” prilikom dana. Nažalost su oni bili u inostranstvu u to vrijeme, a spremačica je priznala sama da je ona kriva za to zadovoljstvo. Vlasnici doma žele da izraze iskreno žaljenje na ove lažne optužbe pošto su oni previše u braku da bi imali takve aktivnosti sa uživanjem, poručila je ona svojim komšijama.

..