Kada je ostala nepokretna nakon moždanog udara, suprug ju je ostavio

Žena koja se zove Riona Kelly je vodila sasvim savršen život i imala odličan brak. Barem je tako bilo njeno mišljenje, a zaista je voljela svoga supruga s kojim je dobila čak petero djece. Jedan dan joj je postalo loše na poslu, a onda se samo srušila. Kada je otišla u bolnicu, onda su joj doktori rekli da je dobila moždani udar, a doktori su joj tada rekli da će biti nepokretna.

To nije nikako dobro palo njenom mužu jer ju je on kroz par dana ostavio i rekao joj kako se ljubav prema njoj ugasila i da više jednostavno ne može da trpi njeno stanje. Rekao je da je ne može više gledati, a da bi onda poželio tražiti sreću na nekom drugom mjestu i zatim je otišao skroz.

Poslije 14 godina braka je Riona ostala bez svoga supruga, a onda joj je ostala jedina podrška njena prijateljica Sara. Sara joj je bila veoma dobar prijatelj koja ju je pazila i vodila na terapije gdje je ona upoznala zgodnog fizioterapeuta Kita Mejsona koji se isto tako brinuo za nju.

Kit Mejson je radio kao fizioterapeut koji je bio jako ugodna osoba i veoma nježna prema Rioni. Kada je ona bila gotova sa terapijama, onda ju je Kit nazvao kako bi provjerio u kakvom je ona stanju, gdje su nakon toga krenuli izlaziti. Sve je bilo tako lijepo, a Riona je odmah bila sretnija poslije svega što joj se desilo u životu.

Poslije nekog vremena su njih dvoje ušli u vezu i imali plan da se vjenčaju. Riona je tako imala jednog lijepog, zgodnog i školovanog čovjeka koji nije imao nikakve loše namjere s njom. Prema njoj je bio mnogo bolji nego njen prijašnji muž koji ju je ostavio, a mi mislimo da nema bolje osvete od toga.

..