Policija traži čovjeka koji ostavlja žene u restoranima i nikad nije platio račun već tri godine

Čovjek koji se zove Paul Gonzales dolazi iz Kalifornije, a on već svojom tehnikom tri godine vara žene sa kojim izlazi na sastanak. On prevari svaku ženu da plati račun, a radi toga je i postao veoma poznat. Mediji su prvi put pisali o njemu u martu prošle godine kada je on dvije žene poslije sastanka sa njim ostavio kako bi platiti velike račune u restoranu.

Jedna od tih prevarenih žena nije dozvolila da mu to prođe, pa je radi toga odlučila da se oglasi preko medija. Ta prevarena žena je rekla kako je ona provjerila šta on radi preko interneta, te je saznala da je on već prevario dvije žene na totalno isti način kao što je to uradio sa njom.

Paul Gonzales očigledno nema problema jer je samo prije par dana prevario još dvije žrtve na sličan način. Gonzales počinje svoju tehniku tako što žene upozna preko interneta i onda ih pozove da izađu sa njim na sastanak. Na prvi pogled se njima čini sve bajno i divno, ali onda Gonzales krene sa pričanjem o svojoj bolesnoj tetki, te govori da se jedini on brine o njoj.

Poslije toga on kaže da će otići u svoje auto kako bi uzeo punjač za mobitel, ali se poslije toga nikada ne vrati u restoran. Jedna žena je rekla da je on naručio salatu od škampa i filet, te završio sa jelom i nakon toga otišao vani. Rekao joj je tada da on čeka poziv svoje tetke i da mora što prije napuniti svoj telefon i da poslije toga nestao. Policija je pozvala sve te prevaren žene da podnesu prijave protiv njega jer je to kažnjivo, a pogledajte u videu više:

..