Odmah je osjećala mučninu kada je otkrila čije fotografije njen muž “lajka” na društvenim mrežama

Jedna ruskinja koja se zove Anna Rudenok od 24 godine nije mogla sebi doći kada je vidjela šta njen muž radi jer je tada shvatila ružnu istinu. Sve je to počelo od toga perioda kada je Anna mogla uočiti da njen suprug često zna “lajkati” fotografije jedne studentice koja se zove Emilija.

Na početku joj se to nije činilo ništa čudno jer je mislila da je to samo par običnih slika, ali već kroz neko vrijeme istina se polako otkrivala. Ona je tako bila znatiželjna i počela je gledati njen profil, gdje je imala šta i da vidi. Na svim fotografijama koje je studentica Emilija objavljivala je primjetila da se ona nalazi u njihovom stanu. Kako bi sve bilo još gore, onda je mogla uočiti da ta studentica nosi njenu odjeću i da se slika s njenom mačkom.

Nekoliko fotografija je bilo čak uslikano pored krevetića njihovog sina, a one su nastale kada je ova supruga i majka bila sa djetetom u posjeti njenoj majci. Njen suprug koji se zove Dmitrij je profesor na jednom fakultetu, a kada mu je supruga rekla sve šta je shvatila, onda on nije porekao da je vara nego je obrisao svoj profil na društvenim mrežama. U tome trenutku je i studentica blokirala pristup svome profilu.

Tek kasnije je njen muž priznao svojoj supruzi kako je on u vezi bio sa ovom studenticom čak 18 mjeseci, a kada je ona iz nervoze podijelila cijelu ovu priču, onda ju je Dimitrij zvao i uputio neke prijetnje. On je rekao da je ona njega također zvala i upućivala mu prijetnje, te da zbog toga on radi isto.

..